Pro

Filmbolag

street Studios

Känslan du får när du käkar på ditt favorit street food hak. den känslan levererar vi på street studios också. Rätt Nice helt enkelt.

Filmbolag & Filmproduktion

Street Studios är ett filmbolag som specialiserar sig på filmproduktion. Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad som fungerar och vilka format som passar bäst för olika ändamål. Vårt filmbolag är verksamma med produktioner runt om i hela Sverige inklusive Malmö, Göteborg och Stockholm.

Med modern och kostnadseffektiv filmproduktion anpassar vi varje produktion efter din idé, målsättning och budget. Vi leder och ansvarar för hela processen från idé, manus och planering till filmning, bearbetning och klippning. Vi vill bli din film- & digitala partner.

Stora filmbolag i världen

Om man tittar på filmbolag som producerar långfilmer och biofilmer så finns de några jättar man bör nämna. Dessa filmbolag kontaktar du normalt sett inte för att producera en reklamfilm eller företagsfilm. Men det är ändå intressant att nämna dem eftersom de har spelat en stor roll i hur filmproduktionen utvecklats genom åren. Alla de största filmbolagen startades upp redan i början på 1900-talet. The Walt Disney Studios grundades 1923 av Roy & Walt Disney. De skapade från början bara animerade filmer men har idag vuxit till en av de största filmproducenterna i världen.

I början på 1900-talet grundade fyra brödrar filmbolaget som sedermera skulle komma att bli WarnerBros. Brödrarna började med att köpa in och visa filmer via en portabel videoprojekter innan de själva började producera egna filmer. 21th Centery Fox grundades 1935 när Fox Films och Twentieth Century Pictures gick samman. Andra stora filmbolag är Universal Studios, Columbia Pictures och Paramount Pictures.

FILMBOLAG MED ABONNEMANG

Vi har stor erfarenhet av media- och filmproduktion och vi vill förändra hur företag köper och producerar videos och digital content. Som filmbolag i Sverige vet vi hur man bäst får en professionell och kostnadseffektiv filmproduktion samt hur det bäst distribueras via olika kanaler som sociala medier eller live streaming. Därför finns alla våra tjänster även som abonnemang där vi löpande förser er med våra tjänster inom media och filmproduktion. Vårt filmbolag levererar nya videos kontinuerligt till en fast kostnad. Som filmbolag jobbar vi med filmproduktion i Malmö, Göteborg, Stockholm och runt om i hela Sverige.

Filmbolag i Sverige

Kostnader för en filmproduktion

En media- eller filmproduktion i Sverige kan kosta allt från några tusen kronor till flera miljoner. Priset beror på flera faktorer, såsom budget, ambitionsnivå, innehåll, vilket filmbolag ni anlitat och om det skall vara en kort film anpassad för sociala medier eller en påkostad filmproduktion. När vi har satt en budget kan vi berätta vilken sorts filmproduktion vi kan skapa. Har ni några frågor eller fundering som rör filmproduktion så hör av dig till oss! Vårt filmbolag producerar film i Malmö, Göteborg, Stockholm och runt om i hela Sverige.

Filmbolaget Street Studios

Kontakta oss för att förstå
mer och börja arbeta med oss