SMART FILMPRODUKTION
Nicklas och filip står sitter ner på en bänk utomhus. Dem driver filmproduktionsbolaget Street Studios tillsammans.

everything happens

on the street

Känslan du får när du käkar på ditt favorit street food hak. den känslan levererar vi på street studios också. Rätt Nice helt enkelt.

Om street studios

2014 startades Street Studios med ambitionen att förändra hur film foto köps. Vår uppgift som filmproduktionsbolag är att göra det enkelt för våra kunder att producera film och foto. Vi tycker att en personlig relation med våra kunder är viktigt och vi ger varje produktion lika mycket tanke och ansträngning oavsett prestige eller budget.

Street koncept

Gatorna i Göteborg är vårt hem, men världens gator är vår arbetsplats. Vi älskar Streetkulturen och jämför oss med den hela tiden. Precis som en streetfood truck har även vi låga omkostnader och håller högsta kvalité. Du ska vara grymt nöjd och ha råd att komma tillbaka om och om igen.

Om bröderna

Andra företag säger att de är som en familj, men vi är faktiskt en. Vi är ett kreativt lett filmproduktionsbolag, grundat av 2 bröder. En grymt kreativ och välrenommerad kock (numera vår DP och Editor Filip), den andre, en tekniknörd med öga för detaljer och effektiv projektledning (numera vår VD och Producent Nicklas).

Street media factory

Vi har byggt upp ett unikt nätverk, Street Media Factory, som består av kompetenta och kreativa fotografer, ljussättare, projektledare, regissörer och runners för att vi ska kunna handplocka precis den kompetens vi behöver för varje specifikt projekt. Det tycker både vi och våra kunder är Street Smart.

Kontakta oss för att förstå
mer och börja arbeta med oss