Meny
street studios.
Produktion av
reklamfilm.
Har du behov av reklamfilm och kreativtcontent? Street Studios är ett produktionsbolag som producerar reklamfilm ochföretagsfilm till både små och stora företag. Vi arbetar även i nära samarbetemed reklambyråer. Vi producerar reklamfilmer runt om i hela Sverige inklusiveMalmö, Göteborg och Stockholm.

Oavsett om du vill göra reklam för ditt företag,en produkt eller ett event så är Street Studios produktionsbolaget för dig. Vi är ett bolag som specialiserat oss på reklamfilm och vi vet vad som fungeraroch vad som passar bäst för olika medier. Vi hjälper dig att få den bästa möjliga reklamfilmen utifrån just din budget och önskemål.  
Börja arbeta med oss idag. Ta kontakt här.
Filmbolag med filmproduktion
Reklamfilm för både TV & Web.

Med reklamfilm bygger man upp sitt varumärke på ett effektivt sätt. En bra film är kreativ, inspirerande och underhållande. Den skall väcka nyfikenhet, skapa känslor och förtroende för din produkt, tjänst eller företag. Men viktigast av allt är att reklamen ger önskat resultat. 

Street Studios producerar reklamfilm och videocontent för alla plattformar och ändamål. Vi tar fram en strategi och ansvar för hela processen. Från manus till produktion och distribution i TV och sociala medier som TikTok, YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn och Snapchat.

Filmproduktion

Reklamfilm
Dokumentärfilm
Livesändning
Employer branding- film

Efterbearbetning

Klippning / Redigering
Färgsättning
Formatanpassning
Ljudläggning

Animationer / VFX

Intros/Outros
Streamingnotiser
2D & 3D animeringar
Undertexter
Reklam & filmproduktion på abonnemang.
Vi vill förändra hur reklamfilm och digitalt content köps och säljs. Vi har stor erfarenhet av video- och reklamfilm och vet hur man bäst spenderar pengarna för att få en kostnadseffektiv och professionell filmproduktion. Vi kan reklam, video och digitalt content och hur det bäst distribueras via olika kanaler. Alla våra tjänster finns som abonnemang där vi löpande förser dig med våra tjänster inom content, video- och reklamfilmsproduktion.
Börja arbeta med oss idag. Ta kontakt här.
Filmproduktion utomhus
Kostnader för reklamfilmsproduktion.

En media- eller filmproduktion kan kosta allt från några tusen kronor till flera miljoner. Priset beror på flera faktorer, såsom budget, ambitionsnivå, innehåll, vilket filmbolag ni anlitat och om det skall vara en kort film anpassad för sociala medier eller en påkostad dokumentärfilm. När vi har satt en budget kan vi berätta vilken sorts media- och filmproduktion vi kan skapa. Har du några frågor eller fundering som rör film- eller mediaproduktion? Hör av dig till oss! Vi skapar film i Malmö, Göteborg, Stockholm och runt om i hela Sverige.

Börja arbeta med oss idag. Ta kontakt här.