Hem

Produktion av Reklamfilm

börja producera Högkvalitativ
film & foto

Street Studios är ett filmproduktionsbolag vill förändra hur reklamfilm och digital content köps och säljs. Vi har stor erfarenhet av video- och reklamfilm och vet hur man bäst spenderar pengar för att få en kostnadseffektiv och professionell  media och filmproduktion.

Boka ett möte!
Lång erfarenhet i branschen
Inga mellanhänder
100-tals nöjda kunder
Lång erfarenhet i branschen
Inga mellanhänder
100-tals nöjda kunder

Reklamfilm för både TV & Web inom hela sverige!

Street Studios är ett filmbolag som specialiserar sig på reklamfilm. Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad som fungerar och vilka format som passar bäst för olika ändamål. Vårt filmbolag är verksamma med produktioner runt om i hela Sverige inklusive Malmö, Göteborg och Stockholm.

Med modern och kostnadseffektiv filmproduktion anpassar vi varje produktion efter din idé, målsättning och budget. Vi leder och ansvarar för hela processen från idé, manus och planering till filmning, bearbetning och klippning.

Street Studios är ett professionell svenskt produktionsbolag med modern och kostnadseffektiv reklamfilmsproduktion. Vi leder och ansvarar för hela processen från idé, manus och planering till filmning, bearbetning och klippning. Vi är proffs på medieproduktion, film, digitalt content, sociala medier, live streaming och distribution och vill gärna bli din video & digitala partner - vi hjälper er.

Vill du samarbeta med oss? Hör av dig!

Pro

reklamfilm

street Studios

PRODUKTION AV REKLAMFILM

Har du behov av reklamfilm och kreativt content? Street Studios är ett produktionsbolag som producerar reklamfilm och företagsfilm till både små och stora företag. Vi arbetar även i nära samarbete med reklambyråer. Vi producerar reklamfilm runt om i hela Sverige inklusive Malmö, Göteborg och Stockholm.

Oavsett om du vill ha en film som gör reklam för ditt företag, en produkt eller ett event så är Street Studios produktionsbolaget för dig. Vi är en mediabyrå som specialiserat oss på reklamfilm och vi vet vad som fungerar och vad som passar bäst för olika medier. Vi hjälper dig att få den bästa möjliga reklamen utifrån just din budget och önskemål.

Reklamfilm i Sverige

Reklamfilm för både TV & Web

Med reklamfilm bygger man upp sitt varumärke på ett effektivt sätt. En bra film är kreativ, inspirerande och underhållande. Den skall väcka nyfikenhet, skapa känslor och förtroende för din produkt, tjänst eller företag. Men viktigast av allt är att reklamen ger önskat resultat. 

Street Studios producerar reklamfilm och videocontent för alla plattformar och ändamål. Vi tar fram en strategi och ansvar för hela processen. Från manus till produktion och distribution i TV och sociala medier som TikTok, YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn och Snapchat.

REKLAM & FILMPRODUKTION PÅ ABONNEMANG

Vi vill förändra hur reklamfilm och digitalt content köps och säljs. Vi har stor erfarenhet av video- och reklamfilm och vet hur man bäst spenderar pengarna för att få en kostnadseffektiv och professionell filmproduktion. Vi kan reklam, video och digitalt content och hur det bäst distribueras via olika kanaler. Alla våra tjänster finns som abonnemang där vi löpande förser dig med våra tjänster inom content, video- och reklamfilmsproduktion. Låt vårt produktionsbolag skapa och marknadsföra era reklamfilmer på olika plattformar.

Produktion av reklamfilm

De första reklam filmerna

De första reklamfilmerna gjordes på 1890-talet. Den första dokumenterade reklamfilmen anses vara en kort film från 1896 som gjordes av biografägaren och filmregissören George Méliès. Filmen visade hans butik och olika produkter som han sålde. Detta var en av de tidigaste exemplen på hur film användes som ett verktyg för att marknadsföra och annonsera varor och tjänster. Sedan dess har reklamfilmer utvecklats och blivit en integrerad del av marknadsföring och reklamindustrin.

Vad kostar en REKLAMFILM I SVERIGE?

En reklamfilm kan kosta allt från några tusen kronor till flera miljoner. Priset beror på flera faktorer, såsom budget, ambitionsnivå, innehåll, vilket filmbolag ni anlitat och om det skall vara en kort reklamfilm anpassad för sociala medier eller en påkostad reklamfilm för TV. När vi har satt en budget kan vi berätta vilken sorts reklamfilm och produktion vi kan skapa till er. Har du några frågor eller fundering som rör reklamfilm? Hör av dig till oss! Vi skapar film och reklam i Malmö, Göteborg, Stockholm och runt om i hela Sverige.

Kontakta oss för att förstå
mer och börja arbeta med oss