SMART FILMPRODUKTION
Ljussättning med flera lampor och stativ.

We got you

what do you need?

Street art, Street culture, Street Food.
All kreativitet startar på gatan.

Vårt team strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar genom att skapa rätt känsla för din målgrupp. Vi arbetar tillsammans med nätverket Street Media Factory och vår kompetens täcker hela  produktionsprocessen. Vi jobbar både ute på fältet och i vår in-house produktionsstudio.

Filmproduktion

Vi har producerat film och digitalt content för stora och små företag i många år. Tillsammans med dig producerar vi filmer som är övertygande, visuellt tilltalande och som får ditt varumärke att sticka ut. Du kan känna dig trygg när du samarbetar med oss. Du är i goda händer.

Få en offert eller boka ett möte när det passar dig.

foto

Behöver du bilder på produkter i studiomiljö eller nya personalbilder i verksamhetsmiljö? Vi löser det! Vi tar bilder som du kan vara stolt över och som du vill associeras med.

Få en offert eller boka ett möte när det passar dig.

ProjektledNing

Vi har erfarna och drivna projektledare som lyfter blicken, ser helheten och som inte lämnar något åt slumpen. Det spelar ingen roll hur många parter som är inblandade i produktionen — vår dedikerade kontaktperson håller i alla trådar och kommunicerar enkelt och tydligt mot dig som kund under hela projektet.

Få en offert eller boka ett möte när det passar dig.

förproduktion

Vi hanterar och ansvarar för hela processen från koncept, manus, storyboard och location scouting till rekrytering av skådespelare och produktionspersonal. Du kan luta dig tillbaka oavsett hur stor eller liten din produktion är.

Jag vill veta mer

postproduktion

Allt handlar om detaljerna — känslan, tempot, färgsättningen, musikvalet, ljudmattan och grafiken. Samma film kan ge helt olika intryck beroende på hur man väljer att dramatisera den i redigeringsrummet. Vi gör allt detta in-house.

Få en offert på postproduktion

vfx & Animation

Vi är övertygade om att vi kan hantera i stort sett allt du lägger på oss. Vi producerar animationer och 3D-arbete in-house, men om ditt projekt är större och kräver mer avancerad VFX har vi expertisen i vårt nätverk.

Jag vill veta mer

format och koncept

Dokumentärer och annan formatutveckling skapar vi i nära samarbete med våra kunder. Kanske besitter just ditt företag en otrolig berättelse och historik som är för bra för att inte producera film kring. Möjligheterna är obegränsade.

Jag vill veta mer