Hem

Inspirera och engagera med Employer Brandingfilm.

börja producera Högkvalitativ
film & foto

En professionell och aktiv närvaro på sociala medier och internt är inte längre ett val för arbetsgivare, det är en nödvändighet för att attrahera och behålla talanger.

Vilken arbetsgivare skulle du helst söka dig till? En som ger dig en inblick i hur det är att arbeta där eller en som är stängd?

Boka ett möte!
Lång erfarenhet i branschen
Inga mellanhänder
100-tals nöjda kunder
Lång erfarenhet i branschen
Inga mellanhänder
100-tals nöjda kunder

Ett kraftfullt verktyg för att skapa varumärkesambassadörer.

I en era där ett företagskultur och värderingar är lika viktiga som dess produkter, används employer brandingfilmer som storytellers i företagsvärlden.

Employer brandingfilm används på många sätt. Det kan ge en ofiltrerad inblick i arbetslivet hos de som arbetar hos dig, avslöja hjärtat och själen i företaget och avdramatisera den där ”corporate-känslan”

På Street Studios producerar vi employer brandingfilm som lyfter stolta medarbetare och visar på de möjligheter som väntar inom ditt företag.
Employer branding handlar inte bara om att visa upp ett varumärke. De handlar om att skapa en koppling.

Vad gör ditt företag unikt? Är det den innovativa andan eller den familjära miljön? Om du fokuserar du på de anställdas upplevelse, och skapar berättelser som överensstämmer med ditt företags kärnvärderingar kan du förvandla anställda till varumärkesambassadörer.

I slutändan handlar det om historien du berättar och hur du berättar den. Vi är bra på att bygga stories som skiljer ditt företag från mängden och lockar till sig det bästa i branschen.
På Street Studios kan vi film och vi hjälper dig såklart hela vägen!

Vill du samarbeta med oss? Hör av dig!

Professionell svensk mediabyrå

Välkommen till mediabyrån Street Studios!

Idag är mycket av all video- & medieproduktion som skapas olika företagsfilmer, reklamfilmer och video content anpassat för Internet och sociala medier. Det finns olika mediebyråer i Sverige som sysslar med medieproduktion och dessutom kan alla med en mobil göra sina egna små videos och lägga upp på Internet idag. Men skall det se professionellt ut och få den verkan som man önskar sig så krävs det en professionell mediabyrå som vet vad som krävs och som kan hjälpa er med både idé och produktion.

Street Studios är en professionell svensk mediabyrå med modern och kostnadseffektiv medieproduktion. Vi leder och ansvarar för hela processen från idé, manus och planering till filmning, bearbetning och klippning. Vi är proffs på medieproduktion, film, digitalt content, sociala medier, live streaming och distribution och vill gärna bli din video & digitala partner.  Det spelar ingen roll om ni söker efter en mediabyrå i Malmö, Göteborg, Stockholm eller någon annanstans i Sverige - vi hjälper er.

Medieproduktion för alla plattformar

Vår mediabyrå tillhandahåller video och medieproduktion som passar för alla plattformar och ändamål. Det gäller oavsett om det är en företagspresentation för hemsidan eller en reklamfilm som skall visas på TikTok, Instagram eller Facebook. Vi hjälper er att väcka nyfikenhet, påverka känslor och skapa förtroende för din produkt, företag eller budskap.

En mediabyrå med abonnemang

Street Studios Mediabyrå vill förändra hur reklamfilm och digital content köps och säljs. Vi har stor erfarenhet av video- och reklamfilm och vet hur man bäst spenderar pengar för att få en kostnadseffektiv och professionell  media och filmproduktion. Vi kan reklam, video och digitalt content och hur det bäst distribueras via olika kanaler som sociala medier eller live streaming. Alla våra tjänster som mediabyrå finns som abonnemang där vi löpande förser er med våra tjänster inom content, video- och reklamfilmsproduktion.

Mediabyrå Street Studios

Vad kostar en medieproduktion i Sverige

En media- eller filmproduktion i Sverige kan kosta allt från några tusen kronor till flera miljoner. Priset beror på flera faktorer, såsom budget, ambitionsnivå, innehåll, vilket filmbolag ni anlitat och om det skall vara en kort film anpassad för sociala medier eller en påkostad dokumentärfilm. När vi har satt en budget kan vi berätta vilken sorts media- och filmproduktion vi kan skapa. 

Street Studios är en mediabyrå som främst sysslar med professionell media- & videoproduktion i Malmö, Göteborg, Stockholm och i resten av hela Sverige. Har ni några frågor eller fundering eller vill anlita vår byrå så kontakta oss idag.

Börja arbeta med vår mediabyrå idag

Kontakta oss om ni söker efter en professionell mediabyrå som kan ta hand om er media- och videproduktion.

För offert och bokning kontakta Nicklas: NICKLAS@STREETSTUDIOS.SE

Adress:

STREET STUDIOS
Flöjelbergsgatan 3A
41667, Mölndal

Ring oss: 070-441 40 20

Mediabyrå i Sverige

Vad är en mediabyrå?

En mediabyrå är ett företag eller en byrå som specialiserar sig på att planera, köpa, skapa och hantera mediakampanjer och annonsering för sina kunder. Mediabyråer kan fungera som mellanhänder mellan annonsörer (företag eller organisationer som vill marknadsföra sina produkter eller tjänster) och olika mediekanaler, som TV, Internet, tryckta publikationer, digitala plattformar och utomhusreklam.En mediabyrå har expertis inom medieplanering och kan hjälpa sina kunder att identifiera de mest effektiva mediekanalerna för att nå sin målgrupp och uppnå sina marknadsföringsmål. Byrån tar hänsyn till faktorer som målgruppens demografi, beteende och intressen, samt budgetrestriktioner och tidslinjer för kampanjen.Mediabyrån ansvarar för att förhandla med medieägare för att köpa annonseringsutrymme eller tid, och se till att annonserna placeras på lämpliga tidpunkter och platser för att maximera exponering och nå målgruppen på ett effektivt sätt. De övervakar och analyserar också kampanjresultaten för att utvärdera dess effektivitet och göra eventuella justeringar för att optimera resultatet.

Kreativt innehåll

Utöver medieplanering och köp kan vissa mediabyråer erbjuda ytterligare tjänster som marknadsundersökningar, varumärkesstrategier, kreativt innehållsskapande och digital marknadsföring. Streetstudios är även ett produtkionsbolag som skapar content till era annonser.

Samarbeta med en mediabyrå i Sverige

Att samarbeta med en mediabyrå i Sverige kan vara fördelaktigt för företag och organisationer somvill ha expertis och resurser för att skapa och genomföra effektiva mediakampanjer. Genom att outsourca denna del av marknadsföringsprocessen till en mediabyrå kan annonsörer dra nytta av deras erfarenhet, branschkännedom och kontakter för att optimera sina reklaminsatser och nå ut till sin målgrupp på ett mer strategiskt sätt. Streetstudios erbjuder dessutom prisvärda abonnemang vilket skapar ett långsiktigt och bra samarbete.