Hem

Kostnadseffektiv videoproduktion för alla plattformar

börja producera Högkvalitativ
film & foto

Street Studios är ett videoproduktionsbolag vill förändra hur reklamfilm och digital content köps och säljs. Vi har stor erfarenhet av video- och reklamfilm och vet hur man bäst spenderar pengar för att få en kostnadseffektiv och professionell media och videoproduktion.

Boka ett möte!
Lång erfarenhet i branschen
Inga mellanhänder
100-tals nöjda kunder
Lång erfarenhet i branschen
Inga mellanhänder
100-tals nöjda kunder

Produktionsbolaget i Sverige som är proffs på video content

Street Studios är ett videoproduktionsbolag som specialiserar sig på videoproduktion. Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad som fungerar och vilka format som passar bäst för olika syften. Vårt produktionsbolag hjälper er att få den bästa produktionen utifrån just er budget och era önskemål.

Idag är en stor del av all produktion som vårt bolag skapar företagsvideos, reklamvideos och videos anpassat för internet och sociala medier. Det finns en mängd olika produktionsbolag som arbetar med videoproduktion och dessutom kan alla med en egen mobil göra sina egna videos och lägga upp på internet idag. Men för att det skall se professionellt ut och för nå de mål som man önskar sig så krävs det ett bolag som vet hur man gör.

Street Studios är ett professionell svenskt produktionsbolag med modern och kostnadseffektiv reklamfilmsproduktion. Vi leder och ansvarar för hela processen från idé, manus och planering till filmning, bearbetning och klippning. Vi är proffs på medieproduktion, film, digitalt content, sociala medier, live streaming och distribution och vill gärna bli din video & digitala partner.  Det spelar ingen roll om ni söker efter en mediabyrå i Malmö, Göteborg, Stockholm eller någon annanstans i Sverige - vi hjälper er.

Vill du samarbeta med oss? Hör av dig!

Pro

Videoproduktion

street Studios

Känslan du får när du käkar på ditt favorit street food hak. den känslan levererar vi på street studios också. Rätt Nice helt enkelt.

PROFESSIONELL VIDEOPRODUKTION

Street Studios är ett produktionsbolag som specialiserar sig på videoproduktion. Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad som fungerar och vilka format som passar bäst för olika ändamål. Vi hjälper dig att producera den bästa möjliga produktionen utifrån just din budget och önskemål.

Idag är en stor del av all videoproduktion som skapas olika företagsfilmer, reklamfilmer och video content anpassat för internet och sociala medier. Det finns en uppsjö av olika företag som arbetar med media- och videoproduktion och dessutom kan alla med en mobil göra sina egna videos och lägga upp på internet idag. Men skall det se professionellt ut och få den effekten man önskar sig så krävs det ett filmbolag som vet hur man gör. Vi hjälper er med videoproduktion i Malmö, Göteborg, Stockholm och runt om i hela Sverige.

KOSTNADSEFFEKTIV VIDEOPRODUKTION FÖR ALLA PLATTFORMAR

Street Studios är ett produktionsbolag med modern och kostnadseffektiv videoproduktion som anpassar varje produktion efter kundens idé, målsättning och budget. Vi leder och ansvarar för hela videoproduktionen, från idé, manus och planering till filmning, bearbetning och klippning. Vi är proffs på vidoe- & mediaproduktion, film, digitalt content, sociala medier, livestreaming och distribution och vi vill gärna bli din video & digitalapartner. Vi arbetar runt om i Hela Sverige inklusive Malmö, Göteborg och Stockholm.

Vi tillhandahåller video- och filmproduktion som passar för alla plattformar och ändamål. Det gäller oavsett om det är en företagspresentation för hemsidan eller en reklamfilm som skall visas på TikTok, Instagram eller Facebook. Vi ansvarar för allting, från videoproduktionens början till dess slut. Det innefattar bland annat syfte, målsttning, manus, planering, casting, filmning, klippning och distribution av filmerna.

ABONNEMANG PÅ VIDEOPRODUKTION

Vi har stor erfarenhet av media- och videoproduktion och vi vill förändra hur företag köper och producerar videos och digital content. Vi vet hur man bäst får en professionell och kostnadseffektiv videoproduktion samt hur det bäst distribueras via olika kanaler som sociala medier eller live streaming. Därför finns alla våra tjänster även som abonnemang där vi löpande förser er med våra tjänster inom media och videoproduktion. Vi levererar nya videos kontinuerligt till en fast kostnad.


Videoproduktion

KOSTNADER FÖR EN PRODUKTION

En media- eller videoproduktion kan kosta allt från några tusen kronor till flera miljoner. Priset beror på flera faktorer, såsom budget, ambitionsnivå, innehåll och om det skall vara en kort video anpassad för sociala medier eller en påkostad dokumentärfilm. När vi har satt en budget kan vi berätta vilken sorts media- och videoproduktion vi kan skapa. Har du några frågor eller fundering som rör video- eller mediaproduktion? Hör av dig till oss!

Börja arbeta med oss

Kontakta oss för mer information så kan vi förklara hur en videoproduktion går till och hur det är att arbeta med oss. Vi är säkra på att ni kommer att bli nöjda med er video och vil hjälper er gärna med distribution av videon också om det behövs. Prata med en expert på film- & videoproduktioner idag!