Hem

Filmproduktion för alla plattformar

börja producera Högkvalitativ
film & foto

Street Studios är ett filmproduktionsbolag vill förändra hur reklamfilm och digital content köps och säljs. Vi har stor erfarenhet av video- och reklamfilm och vet hur man bäst spenderar pengar för att få en kostnadseffektiv och professionell  media och filmproduktion.

Boka ett möte!
Lång erfarenhet i branschen
Inga mellanhänder
100-tals nöjda kunder
Lång erfarenhet i branschen
Inga mellanhänder
100-tals nöjda kunder

Filmproduktion för både TV & Web inom hela sverige!

Street Studios är ett filmbolag som specialiserar sig på filmproduktion. Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad som fungerar och vilka format som passar bäst för olika ändamål.

Med modern och kostnadseffektiv filmproduktion anpassar vi varje produktion efter din idé, målsättning och budget. Vi leder och ansvarar för hela processen från idé, manus och planering till filmning, bearbetning och klippning.

Street Studios är ett professionell svenskt produktionsbolag med modern och kostnadseffektiv reklamfilmsproduktion. Vi leder och ansvarar för hela processen från idé, manus och planering till filmning, bearbetning och klippning. Vi är proffs på medieproduktion, film, digitalt content, sociala medier, live streaming och distribution och vill gärna bli din video & digitala partner.  Det spelar ingen roll om ni söker efter en mediabyrå i Malmö, Göteborg, Stockholm eller någon annanstans i Sverige - vi hjälper er.

Vill du samarbeta med oss? Hör av dig!

Pro

FilmPRODUKTION

street Studios

Modern Filmproduktion

Street Studios är ett filmbolag som specialiserar sig på filmproduktion. Med många års erfarenhet inom filmproduktion så  vet vi vad som fungerar och vilka format som passar bäst för olika medier. Vårt produktionsbolag är verksamma inom filmproduktioner runt om i hela Sverige inklusive Malmö, Göteborg och Stockholm.

Med modern och kostnadseffektiv filmproduktion anpassar vi varje produktion efter din idé, målsättning och budget. Vi tar hand om hela produktionen från idé, manus och planering till filmning, bearbetning och klippning. Vi vill bli din film- & digitala partner.

Professionell filmproduktion för alla medier

Idag är en stor del av filmproduktionen vi skapar företagsfilmer, reklamfilmer och videos anpassat för internet och sociala medier. Det finns många olika produktionsbolag som arbetar med filmproduktion och idag kan ju alla med en mobil göra sina egna videos och lägga upp på nätet. Men skall filmproduktionen vara professionell och nå de mål som man önskar sig så krävs det ett produktionsbolag som vet hur man gör. Street Studios är ett produktionsbolag med modern och kostnadseffektiv filmproduktion. Vi är proffs på speciellt video, digitalt content, sociala medier, livestreaming och distribution. Vi skapar innehåll och content som passar för alla möjliga plattformar och mål.

Filmabonnemang

Vi har stor erfarenhet av media- och filmproduktion och vi vill förändra hur företag köper och producerar videos och digital content. Som filmproduktionsbolag i Sverige vet vi hur man bäst får en professionell och kostnadseffektiv produktion samt hur det bäst distribueras via olika kanaler som sociala medier eller live streaming. Därför finns alla våra tjänster även som abonnemang där vi löpande förser er med våra tjänster inom media och filmproduktion. Vårt filmbolag levererar nya videos kontinuerligt till en fast kostnad. Som filmproduktionsbolag jobbar vi med produktionen i Malmö, Göteborg, Stockholm och runt om i hela Sverige.

Filmproduktion i Sverige

Kostnader för en filmproduktion

En media- eller filmproduktion i Sverige kan kosta allt från några tusen kronor till flera miljoner. Priset beror på flera faktorer, såsom budget, ambitionsnivå, innehåll, vilket filmbolag ni anlitat och om det skall vara en kort film anpassad för sociala medier eller en påkostad filmproduktion. När vi har satt en budget kan vi berätta vilken sorts filmproduktion vi kan skapa. Har ni några frågor eller fundering som rör filmproduktion så hör av dig till oss! Vårt filmbolag producerar film i Malmö, Göteborg, Stockholm och runt om i hela Sverige. Film production Sweden!

Filmproduktionsbolag

Kontakta oss för att förstå
mer och börja arbeta med oss